Vuokraa Janneniskan JN13-nostolava-auto haastaviin nostopaikkoihin

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

JN13-nostolava-auto soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. JN13 on pick up-alustalle rakennettu nelivetoinen nostolava-auto, jonka ominaisuudet ovat vailla vertaa! Se on erinomainen valinta esimerkiksi rakennustyömaille, kunnossapitotöihin ja erilaisiin asennustöihin, sekä ahtaille piha-alueille ja hankalakulkuisiin paikkoihin. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä sopivan pieniin ja suuriin projekteihin.

Käyttökohteet:

– Ahtaat piha-alueet ja nostopaikat
– Hankalakulkuiset paikat
Kiinteistön huoltotyöt
– Sähkö- ja valaistusverkon huolto- ja asennustyöt

Tekniset ominaisuudet

JN13-nostolava-auto on suunniteltu erityisesti haastaviin nostopaikkoihin. Sen työskentelykorkeus korkeimmillaan on 13,1 metriä ja lavapohjan korkeus 11,1 metriä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan korkeisiin ja vaikeapääsyisiin kohteisiin, suurimman sivu-ulottuman ollessa 7,5 metriä. Korikuorma vaihtelee 120-230 kilogramman välillä, joten se soveltuu monenlaisiin nostotarpeisiin. Lisäksi kääntyvä kehto pyörii 210 astetta, lisäten joustavuutta ja tarkkuutta työskentelyyn.

Kuljetuskorkeus on 2,55 metriä ja kuljetusleveys 2,1 metriä. Tämä tekee siitä helposti liikuteltavan ja JN13 soveltuu ahtaisiin tiloihin, kuten kiinteistöjen sisäpihojen huoltotöihin. Vaadittava ajokortti on B-luokka, joten nostimen käyttö on mahdollista monille kuljettajille. Käyttövoimana toimii ympäristöystävällinen ja tehokas Euro 6 -diesel.

Helppo vuokrausprosessi

JN13-nostolava-auton vuokraaminen Janneniskalta on helppoa ja vaivatonta. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean laitteen ja antaa tarvittavat ohjeet sen käyttöön – tämä tekee vuokrausprosessista sujuvan ja stressittömän. Ole meihin yhteydessä:

Lisäksi Janneniska tarjoaa kattavan valikoiman muita henkilönostimia, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteen. Kerro meille työkohteestasi, niin autamme oikean nostimen valinnassa.