Palvelut

Työmaasuunnittelu

Tulemme veloituksetta tutustumaan työkohteeseenne jo etukäteen ja valitsemaan kanssanne työn tehokkaan ja turvallisen suorittamisen kannalta parhaan vaihtoehdon monipuolisesta nostolava-autokalustostamme.

Lisäksi olemme erikoistuneet Bronto Skylift-henkilönostinten huolto- ja korjaustöihin.

Lataa ilmainen opas turvallisen nostotyön suunnitteluun

Luvat ja niiden hakeminen

Kaupunkialueella suoritettavissa henkilönostotöissä tarvittaviin liikennejärjestelyihin vaaditaan usein viranomaislupa. Kauttamme lupien anomiseen liittyvä paperityö ja myös käytännön liikennejärjestelyt sujuvat vaivatta.


Ammattilaiset asiakkaan apuna

Kansainvälisesti koulutettu (IPAF) henkilökuntamme on apunanne myös työn suorittamisessa. Nostolava-auton kuljettajillamme on laajaa kokemusta ja koulutusta mm. erilaisista asennus- ja rakennustöistä.

Huolto

Oma huolto-osastomme varmistaa laajan ennakkohuolto-ohjelman avulla nostolava-autojemme varman toimivuuden ja mahdollisen toimintahäiriön sattuessa on ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme nopeasti paikalla. Emme ole riippuvaisia laitevalmistajan aikataulusta tai resursseista laitteiden huoltoasioissa. Ongelmatilanteiden nopean selvittämisen ansiosta työ jatkuu kohteessa mahdollisimman nopeasti.

Bronto Skylift-henkilönostinten huoltopalvelut

Oman kaluston ohella huollamme ja korjaamme myös asiakkaidemme Bronto Skylift-henkilönostimia. Myös useat palo- ja pelastuslaitokset turvautuvat huoltopalveluumme. Varastossamme on laaja valikoima tyypillisimpiä varaosia, joka mahdollistaa nopeankin aikataulun.