Kokonaisvaltainen palvelu nostaa projektisi uudelle tasolle

Pieni tehtävä tai laaja projekti – me pidämme huolen työstäsi. Valitsemme sinulle sopivat ja turvalliset laitteet kustannustehokkaaseen nostotyöhön, tarjoamme näkemyksellisen ammattitaitomme käyttöösi ja hoidamme tarvittavat huollot. Ketterä toimintatapamme varmistaa projektisi onnistumisen.

Vaivattoman ja kokonaisvaltaisen palvelumme avulla vapautat aikaa omiin tuottaviin töihisi.

Yhteistyökumppaneiden kautta saamme koko Suomen kattavan nostokaluston käyttöönne.

Nostomiespalvelu on avaimet käteen -ratkaisu

Työnteko korkeissa paikoissa on huolettomampaa, kun turvallisuudesta pidetään huolta asianmukaisesti. Kun haluat päästä mahdollisimman vähällä vaivalla mutta saavuttaa turvallisimmat ja tehokkaimmat nostoratkaisut, Janneniskan ainutlaatuinen Nostomiespalvelu on sinun valintasi.

Voimme liikutella ja nostaa lähes mitä vain: ihmisiä, tavaroita, isoja ja pieniä kuormia, missä vain: matalalla, korkealla ja kaikkialla siltä väliltä. Suunnittelemme työn puolestasi ja otamme täyden järjestelyvastuun koko projektin sujuvuudesta.

Työ räätälöidään yksilöllisesti sinun kohteesi mukaan. Saat oikeat laitteet käyttöösi juuri silloin, kun tarvitset niitä. Tämän tarjoamme helppona avaimet käteen -ratkaisuna.

Näin hyödyt Janneniskan Nostomiespalvelusta

Kokonaisvaltainen, räätälöity projekti

Projekti suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaan. Olemme koko ajan mukana projektin eri tehtävissä: suunnittelussa, kaluston siirrossa, turvallisessa toteutuksessa, mahdollisessa huollossa ja laadun valvonnassa.

Saat tukea työmaasuunnitteluun

Janneniskan asiantuntijat tutustuvat huolellisesti kohteeseen ja tekevät työmaasuunnittelun puolestasi. Otamme järjestelyvastuun koko projektista ja hallinnoimme sinulle valmiin paketin.

Haemme luvat puolestasi

Selvitämme, minkälaisia lupia kohteesi tarvitsee ja haemme viranomaisluvat. Ratkaisemme kohteen kantavuusvaatimusten ja painorajoitusten haasteet. Jos työsi edellyttää poikkeuksellisia liikkennejärjestelyjä, selvitämme siirtokehotusalueet ja toteutamme liikenteen ohjauksen vaatimusten mukaan.

Ammattilainen osallistuu työsi toteutukseen

Ammattilaisemme eivät seisoskele tyhjän panttina, vaan auttavat sinua tekemään työsi tehokkaammin. Kansainvälisesti koulutettu (IPAF) henkilökuntamme avustaa sinua mm. erilaisissa asennus- ja rakennustöissä.

Vapautat omat resurssit muuhun käyttöön

Meillä on pitkä kokemus ja vankka osaaminen työstämme. Voit jättää asiasi meidän käsiimme ja vapauttaa näin aikaa ja resursseja muihin tehtäviisi.

Janneniska on projektissasi vahvasti mukana

Turvallisuus on Janneniskan kulmakivi, ja sen myötä kustannustehokkuus pääsee huippuunsa. Tarjoamme asiantuntemuksemme, ammattilaiset ja nostokoneet koko projektiisi. Kartoitamme, suunnittelemme ja toteutamme kaiken kokoiset työt ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet lukemattomia projekteja ja haluamme jatkuvasti kehittyä.

Aidon tarpeesi mukaan räätälöity joustava palvelumme auttaa sinua varmistumaan, että koko projekti hoituu turvallisesti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti alusta loppuun. Ota yhteyttä projektimyyntiimme ja keskutellaan, miten voimme auttaa!

Liikennejärjestelyt palveluna

Keskity omaan ydiosaamiseesi ja anna meidän auttaa liikennejärjestelyjen kanssa.

Kun työsi vaatii katualueella työskentelyä, me Janneniskalla selvitämme siirtokehotusalueet ja toteutamme liikenteen ohjauksen vaatimusten mukaisesti. Suunnitteluvaiheessa teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Ihmisten turvallinen liikkuminen on kaikissa projekteissa ehdoton edellytys – oli sitten kyseessä pieni tai suurempi työ. Oikein tehdyt liikennejärjestelyt nopeuttavat työsuoritusta, mutta ennen kaikkea järjestelyt takaavat työntekijöille turvallisen työympäristön ja muille kadun käyttäjille turvallisen ja sujuvan liikennöinnin.

Me autamme yrityksesi sekä pienissä että suurissa tilapäisissä liikennejärjestelyissä.

Janneniskan liikennejärjestelypalvelu pitää sisällään:

  • Liikennesuunnitelman
  • Lupahakuprosessin
  • Yhteydenpidon kaupungin viranomaisten kanssa
  • Liikennejärjestelyn toteutuksen
  • Ylläpidon

Muut palvelumme

Timanttiporaus

Jos julkisivuprojektisi edellyttää timanttiporausta, Janneniskan ammattilaiset avustavat sinua tässäkin työssä.

Samalla säästyy aikaa ja kustannuksia, kun nostolava-auton pätevä kuljettaja pystyy hoitamaan ammattitaitoisen porauksen, etkä tarvitse erillistä poraria paikalle.

Lisäpalvelut

Janneniskalaiset ovat tottuneet tekemään reippaasti homman kuin homman.

Voit tilata meiltä muun muassa seuraavia palveluja:

  • Mainosbanderollien asennukset
  • Lumenpudotukset
  • Kattavat nostinkoulutukset

Autamme sinua kaikissa korkean paikan erityisissä tehtävissä.

Ennakoitavuutta kustan­nuksiin pidempiaikaisella kumppanuudella

Meille on tärkeää, että projektisi onnistuvat sekä aikataulujen että budjettien asettamien ehtojen puitteissa. Vuokraamme laitteistoamme myös pitkäaikaisesti, minkä ansiosta tulevia nostotöitä on mahdollista suunnitella kerralla ja ennustaa täten tarkat kustannukset. Tehokas työskentely työmaalla helpottuu, kun yllättäviä kustannuksia ei muodostu, Janneniskan oma huolto on 24/7 käytettävissäsi ja tiedät, että aikataulut pitävät.

Meidän intohimomme on auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja saavuttamaan kilpailuetua edistyksellisten ja korkealuokkaisten nostolava-autojen voimin. Käytössäsi on laitteisto, jolla on alan parhaat päästöluokitukset.

Tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1996

Meille Janneniskalaisille tärkein asia on se, että asiakkaamme onnistuu tehtävässään. Riippumatta nostourakan koosta, Janneniskan laitteilla ja palvelulla työt hoituvat tehokkaasti ja turvallisesti.

Trustmary Reviews

Onko sinulla kysyttävää?

Olemme täällä siksi, että voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.
Soita tai viestittele meille, me vastaamme ympäri vuorokauden.