Janneniska – Miten varmistamme turvalliset liikennejärjestelyt?

Turvallisuus on Janneniskan ydinarvo

Janneniska on tunnettu korkeatasoisesta henkilönostopalvelustaan, joka on turvallisuuden, helppouden ja kustannustehokkuuden perikuva. Yrityksenä, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1996, olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen nostotyö suoritetaan ilman kompromisseja turvallisuuden suhteen. Tämä periaate ohjaa kaikkea toimintaamme, aina kaluston huollosta työntekijöidemme koulutukseen.

Turvallisuuden varmistaminen liikennejärjestelyissä on erityisen tärkeää, sillä se vaikuttaa paitsi työmaan henkilöstön, myös ohikulkijoiden ja muiden tiellä liikkujien hyvinvointiin. Janneniskan ja JN Katuluvan henkilökunta on koulutettu tunnistamaan ja hallitsemaan kaikki mahdolliset riskit, jotta liikenne sujuu turvallisesti nostotöiden aikana.

Moderni kalusto ja henkilökohtainen opastus

Käytössämme oleva kalusto on alan moderneinta, ja se tarkastetaan säännöllisesti, jotta se täyttää tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Janneniskan nostolava-autot ovat suunniteltu niin, että ne soveltuvat monenlaisiin työtehtäviin – pienistä projekteista suuriin rakennushankkeisiin. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heille tarjotaan aina juuri oikeanlainen nostolava-auto heidän tarpeisiinsa.

Lisäksi tarjoamme kumppanimme JN Katulupa kanssa apua lupahakuprosesseissa ja kauttamme saat apua liikennejärjestelyihin, turvallisen työympäristön varmistamiseen ja kaikkiin lupa-asioihin. Annamme jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaista opastusta, jotta nostotyöt sujuvat suunnitellusti ja turvallisesti. Kokenut henkilökuntamme on aina valmis neuvomaan ja opastamaan, jotta jokainen nosto onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilökohtainen lähestymistapamme varmistaa, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja ymmärretyksi.

Asiakkaan täysluotto on ansaittu

Janneniskan ja JN Katuluvan pitkäaikainen kokemus ja jatkuva kehitys nostopalveluiden alalla ovat luoneet vahvan luottamuksen asiakkaidemme keskuudessa. Tiedämme, että luottamus on ansaittava jokaisen projektin kohdalla, ja siksi panostamme erityisesti siihen, että kaikki liikennejärjestelyt suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että heidän projektiensa turvallisuus on meidän käsissämme. Turvallisuus ennen kaikkea -periaatteemme on syvään juurtunut kaikkeen mitä teemme, ja se on avain menestykseemme henkilönostopalveluiden ja tilapäisten liikennejärjestelyiden alalla.