Olemme edelläkävijöitä – emme perässävedettäviä

Neljä pyörää, pääsy jopa 29 metrin korkeuteen, B-luokan ajokortilla ajettava – se on Janneniskan nostolava-auto. B-kortilla ajettava nostolava-auto pystyy niihin töihin, joihin perässä vedettävä henkilönostin ei yksinkertaisesti riitä.

TM Rakennusmaailma vertaili 10/2022 -numerossaan perässä vedettäviä henkilönostimia ja tulokset olivat pysäyttäviä. Artikkeli on tilaajille luettavissa tämän linkin kautta. Uskomme vankasti että Janneniskan vuokraamat laitteet, ja niiden käyttö, on turvallista ja helppoa. Kokosimme tähän artikkeliin ne oleelliset seikat, tavat ja toiminnot joiden avulla voimme aina taata asiakkaillemme henkilöiden turvallisen nostamisen!

Kaikki alkaa Janneniskan arvoista. Perustamisestamme lähtien olemme olleet asiakaslähtöisiä turvallisuudesta milloinkaan tinkimättä. Sloganimme “Safe Lifting of People” on säilynyt kauan, ja hyvästä syystä.

Turvallisuus lähtee sekä laitteesta että laitteen käyttäjästä

Janneniskan koko laitekanta käy jatkuvasti tarkastusten, huoltotoimenpiteiden ja katsastusten läpi. Nostolava-automme tarkastetaan aina perusteellisesti käytön jälkeen, jotta voidaan olla varmoja että ajoneuvo ja nostolaitteisto toimii kuten pitääkin. Tätä voidaan verrata autovuokraamon jälkitarkastukseen, mutta tämän lisäksi tehdään aina laajempi tarkastus missä keskitytään turvallisuuteen ja koneiston toimintaan. Pyrkimyksemme on myös uusia laitteet tietyin väliajoin, jonka myötä asiakkaan vuokraama laite on aina moderni ja mahdollisimman turvallinen.

“Jokainen nostolava-automme huolletaan vähintään huolto-ohjelman mukaisesti, niin puomiston kuin alustankin osalta. Tähän vaikuttaa luonnollisesti ajokilometrit ja käyttötunnit. Tämän lisäksi tehdään lakisääteiset vuosittaiset katsastukset sekä puomistolle että alustalle. Tiedämme että laitteen kohdalla vuosi on erittäin pitkä aika, etenkin aktiivisessa käytössä, ja tästä johtuen teemmekin jokaisen käyttökerran jälkeiset yksityiskohtaiset tarkistukset. Näin voimme varmistaa asiakkaillemme turvallisen työskentelyn korkeissa paikoissa huippukuntoisen kaluston ansiosta”, kertoo Saku Nurminen, Janneniskan COO.

Käyttäjille annamme aina käyttöopastuksen, joko henkilökohtaisesti tai ohjevideoiden ja kattavien toimintaohjeiden avulla. Lisäksi mahdollisia käytön aikaisia haasteita kohdatessa voi soittaa tekniseen tukeemme. B-luokan ajokortilla ajettavat nostolava-autot ovat hyvinkin ketteriä, ja ajossa verrattavissa pakettiautoon tai maasturiin. Automme hallintalaitteet ovat myös yksinkertaiset, ja suunniteltu turvallisuusnäkökohdat huomioiden, jotta virheen riski saadaan minimoitua.

Ja mikäli kaipaa apua, meihin saa aina yhteyden – kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Tulevaisuuden nostolaitteet

Janneniska on kohta vuosikymmenen ajan tarjonnut asiakkailleen nostolava-autoja joita voi ajaa pelkällä B-ajokortilla. Olemme vielä tämänkin ajan jälkeen vakuuttuneita siitä, että nämä ketterät laitteet ovat ansainneet paikkansa työmaalla, julkisivulla ja kesämökillä, oli asiakas suurkäyttäjä tai satunnainen asiakas. Työmailla tikkailla ei enää heiluta ja sama trendi on tulossa kotipihalle. Tarkasti valikoidut laitteemme ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin tehtäviin täydellisesti. Asiakaspalvelijamme ympäri Suomea auttavat mielellään valitsemaan juuri sopivan koneen.

Janneniska tarjoaa turvallisuuden yhdistettynä helppouteen. Takuuvarmasti huippukuntoisella B-kortilla ajettavalla nostolava-autolla ajat suoraan meiltä kohteeseesi, ja nouset siellä turvallisesti niin korkealle kuin tarvitsetkin.