Janneniska Oy

Janneniska tehostaa toimintojaan ja investoi kasvuun

Janneniska Group on myynyt loput kuorma-autoalustaiset laitteet Euroopan kalustostaan ja keskittyy jatkossa henkilöautoajokortillla ajettaviin pakettiautoalustaisiin nostolava-autoihin.

Kalustokaupat ja lisäinvestoinnit kehittävät toimintaa, jonka tarkoituksena on jatkaa vahvaa kasvua kotimaan, Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Suomessa ja Euroopassa investoidaan laajentamalla B-ajokortilla ajettavien pakettiautoalustaisten nostolava-autojen kalustoa entisestään ja kehittämällä laitteiden vuokraus- ja myyntitoimintaa. Tulevien investointien myötä nostolava-autokaluston määrä on reilut sata kappaletta ja tämä mahdollistaa ennennäkemättömän nostolava-autojen saatavuuden ja monipuolisuuden.

Tuulivoimaloiden lapojen korjaukseen erikoistunut tytäryhtiö Bladefence jatkaa kasvuaan Pohjois-Amerikassa ja kasvun tueksi yhtiö investoi vuonna 2021 viiteen uuteen 90 metriin yltävään Bronto Skylift -kuorma-autoalustaiseen nostolava-autoon.

”Menneellä tilikaudella liikevaihdon kasvu oli lähes 35 % ja tulevalle kaudelle odotamme vastaavaa. Kehittämällä ja fokusoimalla toimintoja sekä vahvan yhteistyön kautta takaamme, että voimme tarjota asiakkaille aina parasta palvelua ja kalustoa”, kertoo Janneniska Oy:n toimitusjohtaja Ville Huhtamiemi.

B-ajokortilla ajettavat laitteet ovat erittäin monipuolisia, ketteriä ja tehokkaita, ja Janneniskan jatkuvasti kehittyvällä palvelumallilla yhtiö tukee asiakkaitaan kaikissa heidän projekteissaan. Lähitulevaisuudessa yhtiö tulee kehittämään toimintojaan vuokraustoiminnan saralla, jotta asiakas saa käyttöönsä parhaan mahdollisen nostokaluston projektin laajuudesta ja kestosta riippumatta.

”Ideaali tilanne on, että nostolava-auton vuokraaminen ja käyttö on yhtä helppoa kuin henkilöauton vuokraus” Huhtaniemi mainitsee tavoitteista.

Tulevaisuudessakin meitä ohjaa ajatus, joka syntyi lähes 25 vuotta sitten – huolehdimme aina työstä ja sen tekijästä.