Janneniska Oy

Janneniskalle uusi toimitusjohtaja

Janneniskalle on nimitetty 1.8.2021 uusi toimitusjohtaja Ville Hanski. Aiempi toimitusjohtaja Ville Huhtaniemi päätti siirtyä uusiin haasteisiin Janneniska-konsernin ulkopuolelle.

Hanskilla on monipuolinen kokemus erilaisista myynnin ja johdon tehtävistä liikkuvien ajoneuvojen parissa. Hanski on toiminut myynnin ja johdon tehtävissä nostolaitteiden arvoketjussa koneiden valmistuksesta koneiden myyntiin ja vuokraukseen. Viimeksi hän on toiminut konsulttina, sitä ennen toimitusjohtajana Volvon maanrakennuskoneliiketoiminnassa ja liiketoimintajohtajana Sisu Akseleilla. Koulutukseltaan hän on logistiikkainsinööri AMK.

Hallituksen puheenjohtaja Matti Jaakola toteaa ”Haluan kiittää Ville Huhtaniemeä koko hallituksen puolesta arvokkaasta työpanoksesta yrityksen johdossa ja sitoutumisesta Janneniskaan. Ville on vienyt läpi pitkän murrosvaiheen, auttanut omalta osaltaan kasvattamaan yritystä sekä rakentanut perustan tulevaisuuden kasvulle.”

”Olemme innoissamme, kun Ville Hanski ryhtyi Janneniskan toimitusjohtajana vetämään yhtiön liiketoimintaa ja tiimiä. Luotamme että Villen myynti- ja liiketoimintaosaamisella ja johtajuudella Janneniska jatkaa edelleen kasvuaan.”

Ville Hanski kommentoi: ”Aloitan innolla toimitusjohtajana Janneniskalla. Yritys on kehittynyt viime vuosina hyvin ja koko tiimi on tehnyt hyvää työtä liiketoiminnan kehittämisessä. Toivon että yhdessä koko henkilöstön ja asiakkaiden kanssa tulemme rakentamaan vahvan pohjan tulevaisuuden kasvulle!”

Hanski on avainasemassa kehittämässä Janneniskan tulevaisuutta, jonka keskiössä on nostokaluston vuokraustoiminnan virtaviivaistaminen. Janneniskan tehtävänä on varmistaa että asiakkaamme saavat aina käyttöönsä parhaan mahdollisen nostokaluston, projektin laajuudesta ja kestosta riippumatta.

Lisätietoja antaa:

Matti Jaakola
Hallituksen puheenjohtaja
Janneniska Group Oy
+358 40 55 30 883
matti.jaakola@janneniska.com

Ville Hanski
Toimitusjohtaja
Janneniska Oy
+358 40 451 84 90
ville.hanski@janneniska.com