Liiketoimintasiirto selkeyttää Janneniskan yhtiörakennetta

Janneniska-konserni yksinkertaistaa yhtiörakennettaan liiketoimintasiirrolla. Yksinkertaistaminen tapahtuu siirtämällä kaikki Janneniska Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö Janneniska Rent Oy:hyn. Muutoksesta johtuen Janneniska Oy:n laskutustiedot muuttuvat Janneniska Rent Oy:n laskutustiedoiksi. Liiketoimintasiirrolla ei ole vaikutusta Janneniska Rent Oy:n laskutukseen.

Yksinkertaistaminen toteutetaan liiketoimintasiirrolla, jossa Janneniska Oy:n kaikki liiketoiminnat ja vastuut siirretään Janneniska Rent Oy:lle. Liiketoimintasiirto tapahtuu 1.6.2024, jonka jälkeen kaikki aikaisemmin Janneniskalle osoitetut ostolaskut osoitetaan Janneniska Rent Oy:lle ja myyntilaskut tulevat Janneniska Rent Oy:ltä. Liiketoimintasiirrolla selkeytetään Janneniskan yhtiörakennetta ja kehitetään liiketoimintaa.  

Liiketoimintasiirto ei vaikuta yhteistyöhön tai voimassa oleviin sopimuksiin. Muutokset eivät edellytä teiltä muita toimenpiteitä, kuin laskutustietojen päivityksen Janneniska Oy:n osalta. Janneniska Oy:n siirtyvään liiketoimintaan kuuluvat varat, velat, oikeudet ja velvollisuudet siirtyvät Janneniska Rent Oy:lle.   

Kaikki voimassa olevat hankkeet asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa jatkuvat suunnitellusti ja Janneniska Rent vastaa jatkossa sille siirtyneeseen liiketoimintaan liittyvistä sopimuksista alkuperäisten sitoumusten mukaisesti.  

Toimintamme jatkuu nykyisillä toimipaikoilla ja verkkosivumme säilyvät tutussa osoitteessa www.janneniska.com sekä sinua palvelevat tutut yhteyshenkilösi. sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan. 

Toivomme, että hyvä yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa.   

Terveisin,
Ville Hanski Toimitusjohtaja Janneniska Rent Oy