JN13 henkilönostin – valintasi haastaviin paikkoihin

JN13 henkilönostimen tekniset ominaisuudet

JN13 on pick up-alustalle rakennettu nelivetoinen nostolava-auto, jonka ominaisuudet ovat vailla vertaa. JN13 on oiva valinta paikkoihin, joihin pääseminen on aiemmin on ollut vaikeaa tai jopa mahdotonta! Nelivetojärjestelmän etuna on, että kuljettaja voi ajotilanteen ja ajo-olosuhteiden mukaan valita vetotavan – takavedon, nopean tai hitaan nelivedon.

Puomisto on varustettu nivelpuomilla ja jibillä jolla päästään ”up and over” -kohteisiin. Laitetta voidaan käyttää myös ilman tukijalkoja, jolloin ainoastaan alustan ulkomitat muodostavat vaadittavan tuentaleveyden. Korissa on 230V -virran ulosotto, ja sisäänmeno sijaitsee rungossa alhaalla.

JN13 on nopea ja helppokäyttöinen henkilönostin, jota voi ajaa B-ajokortilla. Neliveto mahdollistaa tehokkaan työskentelyn muun muassa pururatojen valaistuksen huollossa, arboristitöissä, tunnelitöissä ja linjatyömailla.

Monipuoliset käyttökohteet

Edellä manitun lisäksi, JN13 henkilönostin soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten rakennustyömaille, kunnossapitotöihin ja tapahtumien järjestämiseen. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan pieniin ja suuriin projekteihin. Olipa kyseessä sitten ikkunoiden pesu, kattojen korjaus tai sähköasennukset, JN13 tarjoaa tarvittavan korkeuden ja ulottuvuuden.

Janneniska tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa, jotta oikean henkilönostimen valinta olisi mahdollisimman helppoa. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat aina parasta mahdollista palvelua ja tukea.

Jos haluat vuokrata JN13 henkilönostimen tai kaipaat lisätietoja, ota meihin yhteyttä. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja neuvomme sinua laitteen valinnassa.

asiakaspalvelu@janneniska.com

tai soita +358 9 8553 8553