JN13 henkilönostin Janneniskalta

Tekniset ominaisuudet

JN13-nostolava-auto on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta korkeissa työolosuhteissa. Laite on varustettu monipuolisilla teknisillä ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin nostotöihin. Lavapohjan korkeus on 11,1 metriä ja jopa 7,5 metrin sivu-ulottuma antaa käyttäjälle laajan toimintasäteen ja joustavuutta työskentelyyn. Nelivetojärjestelmän etuna on, että kuljettaja voi ajotilanteen ja ajo-olosuhteiden mukaan valita vetotavan – takavedon, nopean tai hitaan nelivedon.

Korikuorma vaihtelee 120-230 kg välillä, mikä riittää useimmille työtehtäville. Kääntyvä kehto pyörii 210 astetta, lisäten laitteen monipuolisuutta ja käytettävyyttä. Kuljetusmitat ovat myös kompaktit:

  • korkeus 2,55 metriä
  • pituus 6,63 metriä
  • leveys 2,1 metriä

Käyttömukavuus ja turvallisuus

JN13-nostolava-auto on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja turvalliseksi. Laitteen käyttövoimana toimii Euro 6 -dieselmoottori, joka on ympäristöystävällinen ja tehokas – tämä varmistaa, että laite täyttää tiukat päästövaatimukset ja on taloudellinen käyttää. Kuljettajan mukavuus on otettu huomioon laitteen suunnittelussa. Työkorin mitat ovat 1,2 x 0,7 metriä, mikä tarjoaa riittävästi tilaa työskentelyyn. Lisäksi laite on varustettu kattavilla turvaominaisuuksilla, jotka takaavat turvallisen työskentelyn korkeissa olosuhteissa.

JN13-nostolava-autoa voi käyttää B-ajokortilla, mikä tekee siitä helposti saatavilla olevan vaihtoehdon niin ammattilaisille kuin kuluttajille. Malli on suunniteltu niin, että sen käyttö on helppoa ja turvallista, riippumatta käyttäjän kokemustasosta.

asiakaspalvelu@janneniska.com