JN13 – nopea ja helppokäyttöinen henkilönostin B-ajokortilla

Kätevä ja monipuolinen valinta haastaviin paikkoihin

JN13 henkilönostin on suunniteltu B-ajokortillisille, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin nostotöihin. Työskentelykorkeuden ollessa reilu 13 metriä ja lavapohjan korkeuden 11 metriä, nostimella on mahdollista työskennellä monipuolisissa ja haastavissa kohteissa. Oletpa tekemässä rakennustöitä, huoltotöitä tai muita korkealla suoritettavia tehtäviä, JN13 on luotettava kumppanisi.

JN13:n suurin sivu-ulottuma on 7,5 metriä, ja korikuorma vaihtelee 120-230 kg välillä. Laitteena JN13 on  erittäin joustava ja monikäyttöinen, soveltuen pieniin ja suuriin projekteihin. Lisäksi kuljetuskorkeus on vain 2,55 metriä, mikä helpottaa laitteen siirtämistä ja pysäköintiä.

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

JN13 on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja sen käyttö on helppoa myös ensikertalaisille. Käyttöopastus ja esittelyvideot ovat saatavilla, mikä varmistaa, että käyttäjät osaavat käyttää laitetta turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen käyttövoimana toimii ympäristöystävällinen ja tehokas Euro 6 diesel.

Turvallisuus on aina toimintamme ytimessä. JN13:n kääntyvä kehto pyörii 210 astetta, mahdollistaen tarkan ja turvallisen työskentelyn. Lisäksi Janneniska tarjoaa henkilökohtaista opastusta ja asiakaspalvelua, jotta jokainen käyttäjä tuntee olonsa varmaksi ja turvalliseksi laitetta käyttäessään.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan JN13 henkilönostimen tai kaipaat lisätietoa muista malleistamme, ota rohkeasti yhteyttä. Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan laitteen valinnassa. Ota yhteyttä:

asiakaspalvelu@janneniska.com tai soita +358 9 8553 8553