Janneniskan JN13 – nelivetoinen nostolava-auto

Monipuolinen ja tehokas malli

JN13 on erinomainen valinta, kun tarvitset luotettavaa ja monipuolista nostolava-autoa. Tämä nelivetoinen ajoneuvo tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja turvallisuuden korkeissa olosuhteissa. JN13:n tekniset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin nostotöihin, työskentelykorkeuden ollessa hieman yli 13 metriä. Suurin sivu-ulottuma on 7,5 metriä ja se mahdollistaa laajan työskentelyalueen. Ajoneuvon suunnittelussa on otettu huomioon kaikki turvallisuusnäkökohdat, jotta käyttäjät voivat työskennellä huoletta, ja ominaisuuksina on mm. kääntyvä kehto, sekä 210 asteen pyöritys.

JN13:n käyttö on helppoa ja vaivatonta. Kompaktit kokonaismitat kuljetuskorkeus 2,55 metriä, kuljetuspituus 6,63 metriä ja kuljetusleveys 2,1 metriä, tekevät sen liikuttamisesta sujuvaa ja sopivan erilaisiin työympäristöihin. Laitetta voidaan käyttää myös ilman tukijalkoja, jolloin ainoastaan alustan ulkomitat muodostavat vaadittavan tuentaleveyden. Nostimen ajamiseen vaaditaan vain B-ajokortti, jonka ansiosta se saavuttaa laajan käyttäjäkunnan.

Ympäristöystävällisyys ja polttoainetehokkuus

JN13 on varustettu Euro 6 -dieselmoottorilla, joka täyttää tiukimmatkin ympäristövaatimukset. Tämä tekee ajoneuvosta ympäristöystävällisen valinnan, mikä puolestaan vähentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Olemme sitoutuneita kestävään kehitykseen, ja JN13 on osa tätä toimintatapaa.

Polttoainetehokkuus on tärkeä tekijä, kun valitset nostolava-autoa. JN13:n moderni moottoriteknologia varmistaa, että polttoaineenkulutus pysyy alhaisena, mikä säästää kustannuksia ja vähentää ympäristövaikutuksia. Tämä tekee JN13:sta taloudellisen ja ekologisen valinnan.

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi ja autamme sinua valitsemaan oikean laitteen tarpeisiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa nostotöihin liittyvissä asioissa.

asiakaspalvelu@janneniska.com