Janneniskan JN24 henkilönostin

Turvallisuus ennen kaikkea

Korkeissa työtehtävissä turvallisuus on aina etusijalla. Kun työskentelet korkeuksissa, on tärkeää varmistaa, että käytössäsi on luotettava ja turvallinen henkilönostin. Janneniskan kalusto on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen, ja henkilökuntamme varmistaa aina, että saat aina oikeanlaisen laitteen käyttöösi. Muista aina tarkistaa laitteiden kunto ennen käyttöä ja noudata annettuja turvaohjeita.

Turvallisuuden varmistamiseksi on myös tärkeää, että henkilökunta on koulutettua ja tietoinen mahdollisista riskeistä. Henkilöstömme on koulutettu huolehtimaan työturvallisuudesta ja olemme valmiita opastamaan asiakkaita laitteiden turvallisessa käytössä. Käytännön vinkkejä ja neuvoja on aina saatavilla, jotta työskentely korkeuksissa sujuu ongelmitta.

Optimaalinen suorituskyky ja tehokkuus

Tehokkuus työmaalla on avainasemassa, kun halutaan saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset. Henkilönostimemme ovat huippuluokkaa, ja niiden avulla työtehtävät sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Valitsemalla oikeanlaisen laitteen työtehtävään voit säästää aikaa ja parantaa työn laatua. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää ymmärtää eri laitteiden ominaisuudet ja valita niistä sopivin kulloiseenkin tarpeeseen. JN24 -malli sopii mainiosti julkisivuilla tehtäviin töihin, sähkö- ja televerkkotöihin, siltatöihin ja kiinteistöjen sisäpihoille.

Laitteen puomistorakenne mahdollistaa ”Up and Over” työskentelyn sekä tekee mahdolliseksi työskentelyn useamman metrin renkaiden alapuolella ja työkorin sivukiinnitys sallii korin pohjan ajamisen mahdollisimman lähelle työkohdetta. Koneen matala ajokorkeuden, 2,32 metriä ansiosta, voit ajaa ahtaisiin kohteisiin kuten porttikongeihin, tunneleihin sekä muihin ahtaisiin ja haasteellisiin nostopaikkoihin.