Janneniska on edelläkävijä – ei perässävedettävä

B-kortilla ajettavat henkilönostimet

Neljä pyörää, pääsy jopa 29 metrin korkeuteen, B-luokan ajokortilla ajettava – se on Janneniskan henkilönostin. B-kortilla ajettava henkilönostin pystyy niihin töihin, joihin perässä vedettävä henkilönostin ei yksinkertaisesti riitä.

Uskomme vankasti, että Janneniskan vuokraamat laitteet ja niiden käyttö, on turvallista ja helppoa. Kokosimme tähän artikkeliin muutaman oleellisen seikan, tavan ja toiminnon, joiden avulla voimme aina taata asiakkaillemme henkilöiden turvallisen nostamisen!

Turvallisuus lähtee sekä laitteesta että laitteen käyttäjästä

Janneniskan koko laitekanta käy jatkuvasti tarkastusten, huoltotoimenpiteiden ja katsastusten läpi. Henkilönostimet tarkastetaan aina perusteellisesti käytön jälkeen, jotta voidaan olla varmoja, että ajoneuvo ja nostolaitteisto toimii kuten pitääkin. Tätä voidaan verrata autovuokraamon jälkitarkastukseen, mutta tämän lisäksi teemme aina laajemman tarkastuksen, jossa keskitytään turvallisuuteen ja koneiston toimintaan. Pyrkimyksemme on myös uusia laitteet tietyin väliajoin, jonka myötä asiakkaan vuokraama laite on aina moderni ja mahdollisimman turvallinen.

Käyttäjille annamme aina käyttöopastuksen, joko henkilökohtaisesti tai ohjevideoiden ja kattavien toimintaohjeiden avulla. Lisäksi mahdollisia käytön aikaisia haasteita kohdatessa voi soittaa tekniseen tukeemme. B-luokan ajokortilla ajettavat henkilönostimet ovat hyvinkin ketteriä, ja ajossa verrattavissa pakettiautoon tai maasturiin. Automme hallintalaitteet ovat myös yksinkertaiset, ja suunniteltu turvallisuusnäkökohdat huomioiden, jotta virheen riski saadaan minimoitua.

Tulevaisuuden nostolaitteet

Janneniska on yli vuosikymmenen ajan tarjonnut asiakkailleen henkilönostimia, joita voi ajaa B-ajokortilla. Olemme tämänkin ajan jälkeen vakuuttuneita siitä, että nämä ketterät laitteet ovat ansainneet paikkansa työmaalla, julkisivulla ja kesämökillä, oli asiakas suurkäyttäjä tai satunnainen kuluttaja-asiakas. Työmailla tikkailla ei enää heiluta ja sama trendi on tulossa kotipihalle. Tarkasti valikoidut laitteemme ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin tehtäviin täydellisesti. Henkilökuntamme ympäri Suomea auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan koneen.

Janneniska tarjoaa turvallisuuden yhdistettynä helppouteen. Takuuvarmasti huippukuntoisella B-kortilla ajettavalla henkilönostimella ajat suoraan meiltä kohteeseesi, ja nouset siellä turvallisesti niin korkealle kuin tarvitsee.