Janneniskan henkilönostimilla valaisimien huolto onnistuu jopa kymmenien metrien korkeudessa

Syksy on jälleen saapunut ja niin kotipihoissa kuin jalkakäytävillä on syytä huolehtia valaisimien toimivuudesta. Kuten tunnettua, useat valaisimet sijaitsevat korkeudella, johon ei esimerkiksi puutarhapenkiltä ylety. Janneniskan henkilönostimien avulla valaisimien huoltaminen käy helposti, sillä niiden avulla korkeuksiin pääsee mutkattomasti.

Janneniskan kalustosta löytyy eri kokoisia henkilönostimia monipuolisiin tarpeisiin. Alle kymmenen metrin korkeudessa tapahtuvat työt hoituvat näppärästi JN9-mallilla. Tarvittaessa lähes 30 metriin ylettyvällä JN29:llä pystyy työskentelemään korkeissakin kohteissa.

“JN9 on pieni ja se sopii ahtaisiin paikkoihin, kuten pururadoille ja koulujen pihoille. Sen kanssa pystymme nopeasti huoltamaan seinä- ja pylväsvalot. Jos tarvitsemme lisää ulottuvuutta, niin JN11 tai JN13 ajavat asian luontevasti. Niillä pääsemme koulujen ja päiväkotien lisäksi esimerkiksi urheilukenttien ja sairaala-alueiden valaisimiin käsiksi”, Janneniskan asiakas Sähkö-Huhta Oy:n projektipäällikkö Erkki Savilahti kertoo.

“Mikä on meille ollut tärkeintä, niin turvallisuus ja käytettävyys ovat parantuneet huomattavasti. Janneniskan laitteilla teemme työmme 30 prosenttia nopeammin verrattuna joihinkin muihin henkilönostimiin, mikä on merkittävä säästö. Jalkakäytävillä ja pururadoilla on hankala liikkua muilla kuin heidän laitteilla.”

Janneniska antaa aina käytönopastuksen kaikkiin henkilönostimiin. Näin varmistutaan, että asiakas pystyy turvallisesti keskittymään hänen omaan erikoisalaansa, Sähkö-Huhta Oy:n tapauksessa valaisinhuoltoon.

Lue koko juttu: https://tekniikanmaailma.fi/mainoslehti/janneniska/valaisimen-huolto-kymmenien-metrien-korkeudessa/