Janneniskalta voi ostaa huipputason henkilönostimen

Versalift ja Ruthmann ovat Euroopan markkinajohtajia henkilönostimien alalla

Janneniska on Suomessa Versaliftin ja Ruthmannin henkilönostimien virallinen maahantuoja. Henkilönostimien vuokraajana tunnettu Janneniska aloitti maahantuonnin vuonna 2020. Kaikki sai alkunsa asiakkaan toiveista ostaa laite itselleen vuokraamisen sijaan. Ja kuten Janneniskan palvelukulttuuriin kuuluu, niin toive otettiin tosissaan vastaan. Muutaman vuoden prosessin jälkeen ensimmäinen laite Suomessa oli myyty.

Janneniskalla on ensiluokkainen ammattitaito, mitä tulee ylipäätään henkilönostimiin, kuten niiden räätälöintiin. Eräälle asiakkaalle Janneniska toimitti ensimmäisenä maailmassa biokaasulla (CNG) toimivan Versaliftin laitteen. Kyseisessä tapauksessa jokainen yksityiskohta rakennettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

“Yhdeltä alustavalmistajalta löytyi optio, jossa kaasusäiliöt sai päällekkäin hytin taakse. Sen jälkeen äänenvaimentimet ja akkukotelot oli helppo laittaa omille paikoilleen. Kun nämä asiat oli ratkaistu, niin mietimme, mihin saadaan säilytystilaa tavaroille kuten työkaluille, työvaatteille ja varaosille. Säilytysluukkujen aukeaminen ja tarvittaessa niiden lämmitys mietittiin samalla. Laitteelta vaadittiin myös tietty työskentelykorkeus, mutta kuljetuskorkeus ei saanut nousta liikaa”, Janneniskan myynti -ja tuotepäällikkö Jarkko Laukkanen luettelee.

Janneniskalta saa vuokrattua laitteen sille ajalle, kun oma laite on tilauksessa. Huolto ja varaosat löytyvät edelleen samasta talosta, joten koko palvelutarjonta yhden katon alta on Janneniskan ylitsepääsemätön vahvuus.

Lue lisää Versaliftin ja Ruhtmannin laitteiden maahantuonnista