Janneniskalta kustannustehokas kokonaisuus korjausrakentamiseen

On helppo todeta, että korjausrakentaminen ei tule Suomessa koskaan loppumaan. Vanhemmille rakennuksille pitää jatkuvasti tehdä tarvittavia toimenpiteitä ja uudempiakin ehostaa tietyin väliajoin.

Janneniskan laitteet sopivat moneen korjausrakentamisen kohteeseen kuin se kuuluisa nenä päähän. On kysymyksessä sitten niin sanottu peruskohde tai erikoisempi kiinteistö, niin Janneniskalta löytyy huippuluokan osaamista työn suorittamiseksi ennen muuta jouhevasti. 

“Kun puhutaan korjausrakentamisesta, niin rakennusten piha-alueet ovat yleensä jo valmiita, jolloin ne eivät usein kestä raskaita painoja. Silloin meidän henkilönostimien keveys nousee esiin”, kertoo Janneniskan korjausrakentamisen asiantuntija Mikko Koskinen. 

“Ajatellaan vaikka kerrostalojen pihoja, joihin on tehty laatoitus. Siihen ei voi mitään järeää laitetta ajaa, koska se tuhoaa alustan. Tässä tilanteessa meidän laitteemme ovat omiaan, kun päästään korkealle, mutta sillä ei ole suurta omamassaa.” 

Verrattuna muihin laitteisiin, esimerkiksi niin sanottu kuukulkija painaa kymmenen kertaa enemmän kuin Janneniskan henkilönostimet. 

“Meidän laitteen pystyy petaamaan nurmikkoalueille tai kivetyksille. Pääkaupunkiseudulla on myös paljon kohteita, joissa joudutaan työskentelemään kannen päällä. Silloin keveydestä on merkittävästi hyötyä”, Koskinen sanoo. 

Isompien kaupunkien vanhemmat rakennukset, joihin ajetaan kapean porttikongin läpi ovat monille tuttuja. Tällaisten rakennusten sisäpihoille ei ainakaan kovin helposti pääse isommilla ajoneuvoilla. Janneniskan JN24-henkilönostin on ajoasennossa pakettiauton kokoinen. JN24

“JN24 mahtuu sieltä mistä pakettiautokin ja ulottuu 24 metrin korkeuteen. Sen avulla pystytään hoitamaan tällaisissa paikoissa korkeitakin rakennuksia.”

Lue koko juttu korjausrakentamisesta