Janneniska Kaiku-radiomainoskilpailun Teho-kategorian voittaja!

Voittopokaali kotiin! Janneniskan radiomainossarja toi voiton kotiin 3.3.2022 järjestetyssä Kaiku-Radiomainoskilpailussa.

Jos olit radion äärellä viime vuoden huhtikuun ja marraskuun välillä, kuulit varmasti meidän mainoksemme. Mainoksissa toimme kieli poskella esiin, että Jannensikan henkilönostimet ovat vuokrattavissa ammattilaisten lisäksi kaikille B-kortin omaaville yksityishenkilöille.

”Radiokampanjassa halusimme panostaa laadukkaiden äänisisältöjen tekemiseen alusta asti kunnolla. Tällä varmistimme, että radiomainokset varmasti huomataan ja että ne herättävät tunteita sekä saavat kohderyhmän aktivoitumaan. Mainosten pohjatyönä toteutettiin äänibrändäys -projekti ja vasta sen jälkeen luotiin mainonnan konsepti sekä spottien käsikirjoitukset”, Sari Taussi, Janneniskan asiakkuus- ja markkinointipäällikkö kertoo.

Jo kampanjan aikana Janneniskan verkkosivuvierailut lähtivät kovaan nousuun, ja yhteydenottoja tuli tiuhaan tahtiin. Kampanjan jälkeen tarkistimme ja vertailimme tuloksia, ja numerot vahvistivat odotukset. Verkkosivukävijöiden määrä nousi kuukausitasolla 20 – 60%, ja yhteydenotot tuplaantuivat kampanjan aikana.

”Lukujen valossa voimme nähdä, että mainoksemme viesti jäi heti ihmisten mieleen sekä meidän tarpeisiin suunniteltu äänitunniste toi mainontaan tunnistettavuutta. Kyse saattoi olla siitä, että leikittelimme mainoksessa hieman huumorilla, mutta myös sen takia, että olimme täysin uusi mainostaja radiossa”, Taussi arvelee.

Joten vaikka voitto tuli iloisena yllätyksenä, emme sinänsä ihmettele tulosta, sillä kampanja oli erittäin onnistunut ja Janneniska on saanutkin erittäin paljon positiivista palautetta kampanjasta.

Kaiku-radiomainoskilpailun raati kommentoi voittoa näin:

”Voittajatyö oli tämän kategorian ykkönen kaikilla mittareilla. Kyseessä on puhtaasti radioon keskittynyt kampanja, joka on toiminut kohderyhmässä. Kampanjan tulokset eli eurot, kävijämäärät ja tunnettuus puhuvat puolestaan. Myös luovassa toteutuksessa on hyvä konsepti: ammattitaidolla suunniteltu kokonaisuus ja yksityiskohdista on huolehdittu jokaisessa kohdassa. Voittajamainos erottuu, jää mieleen ja kotiutuu mainostajalle alusta alkaen. Niinpä tuomaristo haluaa nostaa sen selvästi muiden yläpuolelle.”

Kiitos Kaiku-radiomainostapahtumalle, kuuntelijoille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä ennen kaikkea Bananas Dulce, mediatoimisto Foppa, Miracle Sound ja Bauer media loistavasta yhteistyöstä ja fantastisesta tuloksesta! Tästä on hyvä jatkaa kasvutarinaa!

Lue lisää kilpailusta ja voittajista, sekä kuuntele kaikki voittajaspotit täältä: https://www.kaikukilpailu.fi/voittajat/2021/