Turussa ja Tampereella hyödynnetään Janneniskan kattavaa ja modernia kalustoa

Janneniska vaikuttaa vahvasti valtakunnallisesti Pohjoismaiden johtavalla B-kortillisten henkilönostinten palvelulla. Nostotyöt onnistuvat avullamme ympäri Suomen, mutta erityisen vahvaa jalansijaa olemme viime vuosien aikana saavuttaneet isoissa kasvukeskuksissa, kuten Tampereen ja Turun alueilla. Olitko sinä jo tietoinen, että toimimme näissä kaupungeissa kattavalla ja modernilla kalustollamme?


Jatkuvasti kehittyvällä Tampereella kysyntää monipuolisille henkilönostimille


Suuresta suosiosta ja muuttovoitosta nauttiva Tampere on kaupunki, jossa kehitystä ja
rakentamista tapahtuu jatkuvasti. Tästä syystä henkilönostimillekin on ollut runsas kysyntä viime vuosien aikana – tähän kysyntään Janneniska on ollut halukas vastaamaan alan monipuolisimmalla ja moderneimmalla kalustollaan.

”Meiltä löytyy runsaasti kalustoa eri käyttötarkoituksiin. Kalustomme kattaakin kaikenlaiset nostotarpeet ahtaista paikoista hankaliin maastoihin. Hankalat kohteet hoidetaan kätevästi nelivetoalustaisilla nostolava-autoilla, joita saa ajaa B-ajokortilla. Kokoluokka on myös laaja, näppäristä 9-metrisistä aina järeisiin 29-metrisiin. Tietenkin nostimilla pääsee työskentelemään myös matalammissa korkeuksissa esimerkiksi rännejä puhdistaessa”, kertoo Tampereen myynnistä vastaava Tommi Ruuskanen.

Tampereella Janneniskan vuokrauspisteet löytyvät sekä kaupungin länsi- että eteläpuolelta. Näin asioiminen vuokrauspisteissä onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, olipa tarve kummalla puolella Pispalanharjua tahansa. Vuokrauspisteet palvelevat niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin koko Tampereen kaupunkiseudun alueelta. Yleisimmät vuokra-ajat vaihtelevat yhdestä päivästä viikkoon.

”Kalustomme on aina varmasti ajanmukaista ja uusimme kalustoamme vuosittain. Laitteet pestään, putsataan ja niiden toimivuus tarkistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Turvallisuus on meille ihan ykkösasia, siinä emme ota riskejä”, painottaa Ruuskanen.


Turussa vuokraus on tehty asiakkaille mahdollisimman helpoksi


Turussa Janneniskan aktiivisin asiakaskunta löytyy eri aloja edustavista yrityksistä, mutta toki sekaan mahtuu erityisesti viikonloppuvuokrauksiin keskittyviä yksityisasiakkaitakin. Turun myynnistä vastaavan Tommi Stenroosin toiminta-aluetta on helpoin avata harpin avulla. ”Harpin kärjen voisi laittaa keskelle Turkua ja piirtää siitä reilun sadan kilometrin säteellä varovaisen ympyrän”, Stenroos kuvailee.

”Pystymme täällä Turussa palvelemaan kaikkia muutaman metrin ja 29 metrin välillä. Selvittelemme aluksi, miksi asiakkaan pitää päästä korkeuksiin ja siihen tarpeeseen etsimme parhaan laitteen ja ratkaisun.”

Laitteet kannattaa muistaa varata ajoissa, sillä saatavuus vaihtelee sesonkien mukaan. Turussa yleisin vuokra-aika on päivästä pariin tai kolmeen. Jonkin verran on myös lyhyempiä, usein aamupäiviin keskittyviä vuokrakeikkoja. ”Pyrimme tekemään palveluidemme käytöstä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Palvelumme ei pääty siihen, että laite lähtee pihasta, vaan olemme mukana projektissa niin pitkään kuin laite on asiakkaalla vuokralla”, summaa Stenroos.

Turun vuokrauspisteen sijainti moottoritien varrella tekee asioinnista helppoa. ”Hitsarinkadulta on helppo lähteä vuokralaitteella työmaata kohti. Keikan venyessä oma auto jää aitojen sisään suojaan muilta kulkijoilta”, toteaa Stenroos.

Jokaiseen tarpeeseen sopivat laitteet ­– pelkällä B-ajokortillakin


Janneniskan tarjoamat nostolava-autot eivät ole vielä kaikille asiakkaille tuttuja, mutta käytön nopeus ja kustannustehokkuus ovat auttaneet avaamaan silmiä uudenlaiselle kalustotyypille. ”Tarjoamamme B-kortilla ajettavat laitteet ovat monipuolisia ja löydämme varmasti sopivan laitteen jokaiseen tarpeeseen. Käyttäjän ei tarvitse olla alan ammattilainen päästäkseen hoitamaan askareensa avullamme hyvin helposti hankaliinkin paikkoihin”, Ruuskanen toteaa.

Monipuolisen nostokaluston modernius on Janneniskan asiakkaille lupaus myös helppokäyttöisyydestä. ”Laitteiden helppokäyttöisyys korostuu erityisesti silloin, kun puhutaan 9–13 metrin työkorkeuksista. Näihin korkeuksiin noustessa laitetta ei tarvitse tukea mitenkään, vaan asiakas voi vain ajaa kohteeseen ja hypätä työkoriin”, Stenroos toteaa.


Sekä Stenroos että Ruuskanen palvelevat asiakkaitaan matalalla kynnyksellä, mutta on myös hyvä muistaa, että Janneniskan asiakastuki palvelee vuorokauden ympäri. ”Haluamme aidosti saada asiakkaamme työn onnistumaan ja siksi vuokrauspalveluumme sisältyy aina mahdollisuus katselmukseen, jossa käydään tarvittaessa tutustumassa kohteeseen paikan päällä. Näin osaamme varmasti suositella oikeaa laitetta oikeaan tarpeeseen”, kertoo Tommi Ruuskanen. ”Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä.”