Henkilönostinpalveluita jo vuodesta 1996

Janneniskan henkilönostinpalvelut

Kun puhutaan korkealla suoritettavista töistä, henkilönostinpalvelut ovat olennainen osa turvallisuutta ja tehokkuutta. Vuodesta 1996 lähtien Janneniska on erottunut edelläkävijänä tällä erityisalalla. Janneniska on kehittänyt palveluitaan vastaamaan yhä kasvavia vaatimuksia, tarjoten asiakkailleen paitsi laadukasta kalustoa, myös asiantuntevaa palvelua.

Janneniskalla henkilönostinpalvelut eivät ole vain laitteiden vuokrausta, vaan ne kattavat koko prosessin suunnittelusta toteutukseen, sekä nostinkorttikoulutukset. Palvelun tarjoajan on ymmärrettävä asiakkaan tarpeet ja löydettävä oikeat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin. Tämä vaatii paitsi teknistä osaamista, myös kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakkaan toiveita.

Yrityksille ja kuluttajille

Janneniskan ajoneuvoalustaisia henkilönostimia vuokraavat niin yksityishenkilöt kuin ammattilaisetkin: yritykset ja yrittäjät, jotka tarvitsevat nostimen tiettyä urakkaa varten viikoiksi tai yksittäisen työn tekemistä varten vaikka vain puoleksi päiväksi kerrallaan.

1. Turvallinen
Nostinautot huolletaan ja tarkastetaan ennen vuokrausta ja jokaisen vuokrauksen jälkeen. Vuokraaja saa luovutuksen yhteydessä perehdytyksen, ja harjoittelee itse laitteen käytön opastettuna.

2. Helppo käyttää
Henkilönostimen käyttämiseen ei vaadita aiempaa kokemusta. Peruuttaminen autolla onnistuu pieniinkin väleihin aivan toisella tapaa kuin peräkärryllä kuljetettavien nostinten.

3. Liikuteltavuus
Omaa vetokoukullista vetoautoa tai osaamista peräkärryn kanssa ajamiseen ja peruuttamiseen ei tarvita, auto ja nostin ovat yksi kokonaisuus.

4. Ajankäyttö
Nostinta ei tarvitse erikseen kiinnittää autoon ja irrottaa ja tukea sitä uudelleen uudessa paikassa. Käyttöönotto työkohteeseen tultaessa sujuu minuuteissa.

Kaikki tämä B-ajokortilla. Lue lisää palveluistamme