Helppoutta kiinteistönhuoltoon henkilönostimien avulla

Erilaiset pakettiauton alustalle integroidut henkilönostimet tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja kustannushyötyjä kiinteistöhuoltoon. Janneniska on mahdollistanut korkeiden olosuhteiden työtehtäviä jo vuodesta 1996. Laitteet ovat uusia ja asiakkaillamme on markkinoiden moderneimmat välineistöt hyödynnettävissä. Annamme jokaiselle vuokraajalle käytönopastuksen, on kyseessä sitten yritysasiakas tai yksityinen kuluttaja.

– Meiltä löytyy pienempiä henkilönostimia, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi lampunvaihtoihin ja nopeisiin sähkötöihin. Isommilla henkilönostimilla pääset jopa 29 metriin ja niissä on hyvät sivuttaisulottumat. Ne soveltuvat esimerkiksi rännin puhdistuksiin, ikkunanpesuihin, parvekelasien pesuihin ja rappukäytävien ulkopesuihin. Julkisivupesuihin riittää ulottumat myös vallan hyvin, avainasiakaspäällikkö Toni Rask Janneniskalta kertoo.

Henkilönostimet sopivat myös kattotöihin, sillä Janneniskan monipuolisessa kalustovalikoimassa on muun muassa 24-metrinen nostin, jossa puomin kiinnitys on korin etureunassa.

– Silloin saadaan ajettua korin pohja lähelle kattoa, jolloin päästään tekemään vaikka kattotarkastuksia tai korjauksia. Käyttömahdollisuuksia korkeillekin paikolle on monia, laitteistolla voidaan toteuttaa muun muassa aurinkopaneeliasennuksia, tarkastuksia, korjauksia ja huoltoja.

Epätasaisilla pinnoilla auto saadaan pedattua suoraan tukijalkojen avulla. Erityisen mäkisillä paikoilla tukijaloista saattaa loppua isku.

– Silloin me annamme mukaan korkeampia maanaluslevyjä tukijalkojen alle, jolloin kone saadaan pedattua suoraan ja työ pystytään toteuttamaan turvallisesti.

Palvelua 24/7

Kovin sesonki ja kiireisin aika Janneniskan henkilönostimien käytölle on huhti–marraskuu.

– Ja jos talvi on luminen, myös talvi voi olla kiireistä aikaa, sillä henkilönostimia hyödynnetään paljon myös lumenpudotuksissa, Rask sanoo.

Asiakkaille Janneniskan palvelut ovat joustavia. Huolto päivystää viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Asiakkaalle löytyy aina oikea kone työhön.

– Asiakkaan ei tarvitse välttämättä tietää henkilönostimista mitään. Meille voi kertoa, mitä on menossa tekemään, niin valitaan sitten yhdessä työhön sopiva nostin.

– Tarvittaessa voidaan tulla paikan päälle katsomaan se kohde asiakkaan kanssa ja mietitään yhdessä kustannustehokkain laite juuri siihen työhön, Rask lisää.

Kaipaako kiinteistösi huoltoa? Tutustu laitevalikoimaamme ja ota yhteyttä!