Janneniskan nostomiespalvelu takaa tehokkuuden ja säästöt työmaalla

Aiemmassa blogiartikkelissamme esittelimme nostomiespalvelumme ja mitä se pitää sisällään, nyt kerromme tarkemmin sen tuomista hyödyistä sinulle ja liiketoiminnallesi - etenkin pitkällä tähtäimellä. Työmaalla aika on rahaa ja artikkelimme avulla opit, miten Janneniskan nostomiespalvelun tuoma lisäarvo säästää aikaa ja käytössäsi olevia resursseja tehokkaasti.

Aikataulussa pysyminen on yksi työmaan työnjohtajan tärkeimmistä onnistumisen mittareista. Tämän lisäksi on ensisijaisen tärkeää, että työ tehdään luotettavasti, ammattitaitoisesti ja turvallisuus edellä. Nämä seikat huomioon ottamalla työ edistyy suunnitelman mukaan ilman epätoivottuja takapakkeja, joiden myötä kustannukset saattavat paisua odottamattomiin mittasuhteisiin. Suunnittelemalla nostotyöt pitkällä tähtäimellä, työ sujuvoituu entisestään ja tiedät kustannukset pitkälle etukäteen.

Miten Janneniskan nostomiespalvelu toimii?

Janneniska palvelee kaikissa nostamiseen liittyvissä töissä kotimaan lisäksi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Konserniimme kuuluu Janneniska OyJanneniska Rent Oy, tuulivoimaloiden asennustöihin ja huoltoon keskittyvä Bladefence Oy sekä aurinkoenergian ammattilainen SolarWind by Janneniska.

Tarjoamme nostoalan parasta palvelua, keskittyen nostotöihin avaimet käteen periaatteella. Olemme milloin tahansa valmiina vastaamaan kaikkiin henkilö- ja taakannostoihin liittyviin pulmiin ja haasteisiin ja tämän vuoksi päivystämme 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.

Palveluumme kuuluu kohteesta riippumatta aina katselmus työkohteessa ja asennusympäristön läpikotainen kartoitus. Näiden pohjalta laadimme nostotyölle suunnitelman, jonka perusteella valitsemme kanssasi työhön parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat nostolaitteet. Tämän lisäksi perehdytämme asiakkaamme aina asennusmenetelmään ja työn salliessa myös laitteen turvalliseen käyttöön. 

Ammattimaisesta suunnittelusta avaimet käteen

Janneniskan ammattilaiset ovat aina tarvittaessa apunasi työmaalla sekä puhelinsoiton päässä vuorokauden ympäri. Nostomiespalvelun joustavuus takaa, että saat rahallesi vastinetta aina työn suunnittelusta viimeistelyyn. Tunnemme teollisuus- ja rakennusalan kuin omat taskumme ja tiedämme, millaisten haasteiden kanssa asiakkaamme painivat.

Pitkän kokemuksemme ansiosta eteemme ei ole tullut nostotyötä, jota emme olisi kyenneet ottamaan vastaan. Luonteeltaan monipuolisten ja haastavienkin töiden tehokas suunnittelu ja luotettava toteutus vuoden ympäri on vahvuutemme. Palveluumme kuuluu, ettei odotteluun kulu sinulta ylimääräistä aikaa, vaan nostotyöt suunnitellaan niin, että ne tukevat koko työmaalla tapahtuvien töiden edistymistä.

Koko nostamisen kenttä hallussa ja langat käsissä

Vuosien kokemuksemme ja alan läpikotaisen tuntemuksemme ansiosta käytössämme on koko henkilö- ja taakannostoalan kenttä ja luotettavimmat kumppanit. Säästät jälleen kallisarvoista aikaa ja resursseja, kun voit yhdellä puhelinsoitolla jättää kaiken suunnittelun ja koordinoinnin meille. Janneniskan alan osaavimpien nostomiesten käsissä työtaakkasi helpottuu ja voit keskittää voimavarasi projektin jouhevaan etenemiseen.

Janneniskan korkea laatu tuottaa tuloksia

Janneniskan nostomiespalvelun tarjoama lisäarvo nojaa vahvasti palvelun korkeaan laatuun ja turvallisuustakuuseen. Kun nostotyö hoidetaan sen vaatimalla ammattitaidolla, jäntevällä otteella ja turvallisesti, säästyy resursseja monin eri tavoin. Voit ajaa nostinta joko itse, ja tarvittaessa koulutamme henkilönostimien asianmukaiseen käyttöön, jolloin esimerkiksi henkilöstöresursseja työn asianmukaiseen hoitamiseen vaaditaan vähemmän.

Teknisesti älykkään ja markkinoiden uusimman kalustomme avulla työ tehdään nopeasti ja tehokkaasti ilman ylimääräisiä keskeytyksiä. Moderni ja älykäs kalustomme tukee kestäviä arvoja ja mukautuu monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yhdellä laitteella voidaan siis suorittaa monenlaisia eri töitä.  

Nostomiespalvelulla pitkän tähtäimen säästöt

Fiksu katsoo yhtä nostourakkaa pidemmälle. Nostomiespalvelun kautta voit vuokrata nostimet pidemmälle ajanjaksolle ja suunnitella kaikki tulevat nostotyöt kerralla. Kun tiedät kustannukset tarkkaan esimerkiksi puoleksi vuodeksi tai vuodeksi eteenpäin, ei budjettiin tule yllättäviä lommoja ja kalenterin hallinta helpottuu.

Laadimme sinulle myös vaihtoehtoiset nostosuunnitelmat ja kauttamme saat käyttöösi runsaasti erilaisia lisäpalveluita ja -varusteita. Lisäpalveluihimme kuuluu muun muassa liikennejärjestelyjen ja katulupien hoitamiset, timanttiporaukset, mainosbanderollien asennukset, lumenpudotukset sekä kattavat nostinkoulutukset. Kun hankinnat tehdään pitkällä tähtäimellä, ei yksittäisiä menoeriä synny yllättäen ja kulut pysyvät kurissa.

Parempi asiakaskokemus yrityksellesi, lisäarvoa asiakkaillesi

Tyytyväinen asiakas on jokaisen yrityksen tärkein prioriteetti, sillä ilman asiakasta ei liiketoimintasikaan olisi olemassa. Odotukset ylittävä työnlaatu ja toimitusvarmuus takaavat, että myös sinun asiakkaidesi asiakaskokemus pysyy korkeatasoisena ja tukee liiketoimintasi tavoitteita. Kun työmaalla homma hoidetaan hyvin, suositusten määrä ja lisämyynnin mahdollisuus kasvaa. Janneniskan nostomiespalvelun avulla voit vaikuttaa nostotöiden onnistumiseen ja koko työmaan tehokkaaseen johtamiseen. Luotettavuutemme, ammattimaisuutemme ja turvallisuustakuumme ovat valttikorttimme, joiden avulla takaamme, että sinun työsi helpottuu, sekä budjetti ja aikataulu pysyvät kurissa pitkälläkin tähtäimellä.

Ole rohkeasti yhteydessä nostamiseen liittymissä kysymyksissäsi! Lataa myös alta maksuton opas, jonka avulla opit, miten hyvin suunnitellun nostotyön avulla tehostetaan työmaan resursseja ja parannetaan turvallisuutta: