Myyjä

Tähtäätkö korkealle? Onko hyvä asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi?

Janneniska Oy on alansa edelläkävijä, mitä tulee jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Lähtökohtana kaikelle tekemiselle ovat asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Jotta voimme auttaa asiakkaitamme menestymään entistä paremmin, haemme nyt kasvavaan joukkoomme lisää myyjiä.

Etsimme aktiivista ja energistä henkilöä tekniseen myyntityöhön. Tekninen koulutus ei ole välttämätön, mutta kiinnostusta nostolava-autojen toimintaan on hyvä löytyä. Olet osa huipputiimiä, mutta suurimman osan ajasta työskentelet itsenäisesti. Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä henkilökohtaisesta myyntityöstä sekä positiivista asennetta. Rakennusalan tuntemus on hyödyksi. Olet valmis matkustamaan tilanteen niin vaatiessa ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Toimistotyökalut ovat sinulla hallussa eikä sormi mene suuhun uuden järjestelmän opettelussa. Eduksi katsotaan rakennusalan kokemus.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla: rekry@janneniska.com

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla viljami.tuura@janneniska.com tai tiistaina 2.6. ja tiistaina 9.6. klo 12-15 puhelimitse numerosta 0401878689.

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva kandidaatti löytyy!