Janneniskan JN24-nostolava-autosta on moneen

Kustannustehokkuus nostopalveluissa

Kun puhutaan korkeiden paikkojen saavuttamisesta ja erilaisista asennus- tai huoltotehtävistä, kustannustehokkuus on avainasemassa. Monet yritykset ja yksityishenkilöt etsivät ratkaisuja, jotka tarjoavat sekä taloudellista säästöä että tehokkuutta. Kustannustehokas nostopalvelu tarkoittaa, että työt suoritetaan nopeasti, turvallisesti ja ilman ylimääräisiä kuluja.

Janneniskalla olemme kehittäneet palveluitamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Kalustomme ja asiantuntemuksemme ansiosta voimme taata, että jokainen asiakas pääsee toteuttamaan projektinsa suunnitellusti ja budjetin puitteissa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat parhaan mahdollisen palvelun ilman turhia kustannuksia.

JN24 nostolava-auto

JN24 mahdollistaa sinulle uudet ulottuvuudet kun puhutaan B-kortilla ajettavista nostolava-autoista. Nostimen puomistorakenne mahdollistaa ”Up and Over” työskentelyn sekä tekee mahdolliseksi työskentelyn useamman metrin renkaiden alapuolella. JN24:n suurin työskentelykorkeus on 24 metriä ja sivu-ulottuma 12,5 metriä. Maksimi korikuorma autolla on 220 kg.

Työkorin sivukiinnitys mahdollistaa korin pohjan ajamisen mahdollisimman lähelle työkohdetta. Korissa on 230V -virran ulosotto ja sisäänmeno rungossa alhaalla. Koneen matala ajokorkeus, 2,32 metriä mahdollistaa ajon ahtaisiin kohteisiin kuten porttikongeihin, tunneleihin sekä muihin ahtaisiin ja haasteellisiin nostopaikkoihin. JN24:ssa on lisäksi automaattitasaus, automaattinen puomin takaisinajo sekä kolme tuentavaihtoehtoa; kapea, leveä sekä toispuoleinen tuenta.

Monipuoliset ratkaisut eri tarpeisiin

Ymmärrämme, että jokainen projekti on asiakkaalle ainutlaatuinen. Janneniskan kalusto ja palvelu on suunniteltu vastaamaan niin pienten kuin suurtenkin projektien vaatimuksiin, ja asiakkaat voivat valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan nostolava-auton.

Olipa kyseessä sitten lyhytaikainen tehtävä tai laajamittainen projekti, on tärkeää, että palveluntarjoaja pystyy tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja. Janneniskalla olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollisen palvelua, riippumatta tehtävän koosta tai monimutkaisuudesta.

Asiakaspalvelu ja henkilökohtainen opastus

Laadukas asiakaspalvelu ja henkilökohtainen opastus ovat olennainen osa nostopalveluita. Asiakkaan tulee tuntea olonsa turvalliseksi ja ymmärretyksi koko projektin ajan.

Henkilökohtainen opastus kattaa kaiken tarvittavan tiedon nostolava-auton käytöstä, turvallisuusnäkökohdista ja projektin suorittamisesta. Lähestymistapa takaa, että asiakkaat voivat keskittyä omaan työhönsä, tietäen että nostopalvelun osa-alueet on hoidettu ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää