Janneniskalta kuntobonusta nyt myös asiakkaille

Voita Janneniskan toimitusjohtaja triathlonissa ja ansaitse lahjakortti!

Janneniska laajentaa kuntobonusjärjestelmänsä koskemaan ensimmäistä kertaa myös asiakkaita. Toimitusjohtaja Joni Alasaari haastaa kaikki asiakkaat Lahden triathlonille elokuun 1. päivänä. Triathlon koostuu 1500m:n uinnista, 40 km:n pyöräilystä ja 10 km:n juoksusta. Jokainen Janneniskan kautta ilmoittautunut, joka voittaa toimitusjohtajan, saa 250 euron lahjakortin Janneniskan palveluihin

”Olemme havainneet kuntobonusjärjestelmän hyväksi ja haluamme kehittää sitä edelleen. Nyt ensimmäistä kertaa tarjoamme mahdollisuutta bonuksiin myös asiakkaillemme”, Joni Alasaari kertoo. ”Triathlon valikoitui lajiksi monipuolisuutensa vuoksi. Minulla ei varsinaisesti ole kestävyysurheilutaustaa, mutta lajin monipuolisuus pitää yllä mielenkiintoa harjoitella. Alkukipinä tuli asiakkaalta Kalajoella heinäkuussa 2013. Asiakas heitti haasteen ja pakkohan siihen oli tarttua.”

Ensimmäistä kertaa Joni osallistui triathlonille Nastolassa viime vuonna. ”Sijoitus oli loppupäässä. Nyt tavoitteena on tulla maaliin osallistujajoukon puolivälin tienoilla. Perushyväkuntoinen kaveri voi siis voittaa minut ilman lajiharjoitteluakin”, Joni rohkaisee.

Ilmoittaudu kisaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@janneniska.com. Saat samalla osallistumismaksun puoleen hintaan. Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi, seura ja sarja.

Lue lisää Lahti Triathlonista.

triathlon_janneniska1 triathlon_janneniska2
Jonin ensimmäinen triathlon Nastolassa 2014  Pyörän kuivatestausta Kalajoella