Huoltopalvelut

Me takaamme huolettoman työnteon ja tinkimättömän toimintavarmuuden huoltopalvelullamme. Palvelemme sinua vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri.

Janneniskan huoltopalvelu

Huoltopalvelut

Janneniskan oma huoltopalvelu mahdollistaa nostolava-autosi tinkimättömän toimintavarmuuden. Jos jokin toimintahäiriö sattuisi tapahtumaan, 24/7 päivystävä huoltomme on välittömästi valmiina auttamaan. Saavumme nopeasti paikalle sinne, missä sinä olet, ja pääset jatkamaan työtäsi mahdollisimman pian.

Sinun Bronto Skylift -henkilönostimesi huoltopalvelut

Olemme erikoistuneita Bronto Skylift -henkilönostinten huoltoon ja korjaamme myös sinun omia laitteitasi. Esimerkiksi useat palo- ja pelastuslaitokset hyödyntävät ammattitaitoamme.

Meillä on kattava valikoima tyypillisimpiä varaosia, minkä ansiosta voimme tarjota nopean aikataulun korjaustöille.

VERSALIFT™ -huolto

Janneniska on VERSALIFT™ -laitteiden virallinen jälleenmyyjä ja huoltaja. Saat laitteellesi ensiluokkaisesti palvelevan huollon, jonka avulla nostotyösi sujuvat niin kuin pitääkin.

Huoltopisteiden yhteystiedot

Tuupakankuja 1, Vantaa

Tuotekatu 10, Raisio

Tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1996

Meille Janneniskalaisille tärkein asia on se, että asiakkaamme onnistuu tehtävässään. Riippumatta nostourakan koosta, Janneniskan laitteilla ja palvelulla työt hoituvat tehokkaasti ja turvallisesti.

Trustmary Reviews

Onko sinulla kysyttävää?

Olemme täällä siksi, että voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.
Soita tai viestittele meille, me vastaamme ympäri vuorokauden.

Vika- ja huoltopäivystys 24/7 (vuokralaitteet ja VERSALIFT™)

Vika- ja huoltopäivystys 24/7 (Bronto Skylift)