JN26 Pro täydentää Janneniskan vuokrattavaa kalustoa

Janneniskan vuokrattava kalusto sai uuden jäsenen, kun kattauksemme täydentyi tuoreella JN26 Pro -mallilla. Malli eroaa muista malleistamme muun muassa korivarrella, joka mahdollistaa sen, että laitteen avulla päästään paremmin työskentelemään esimerkiksi ikkunanpesun, kattotöiden ja muiden kiinteistötöiden parissa.

Erinomaiset tuenta- ja petausominaisuudet

JN26 Pro mallissa on monipuoliset tuenta- ja petausominaisuudet, jotka mahdollistavat työskentelyn rakennusten ja ajoväylien läheisyydessä.

Toispuoleinen petaus: Mahdollistaa tukijalkojen levityksen joko oikealle tai vasemmalle puolelle. Tämän toiminnon avulla laite voidaan pedata esim. rakennuksen viereen, jolloin päästään mahdollisimman lähelle rakennusta.

Kapea petaus: Tukijalat laskeutuvat suoraan alas, jolloin voidaan työskennellä esim. kevyenliikenteen väylällä häiritsemättä viereisen ajoradan ohikulkevaa liikennettä.

Täyspetaus: Kaikki tukijalat levittyvät, jolloin pystytään saavuttamaan myös maksimi työskentelykorkeus sekä sivu-ulottuma.

Kysyntää ulottuvalle kalustolle

Tuomalla JN26 Pro-mallin vuokrakalustoomme vastaamme asiakkaiden keskuudesta selkeästi nousseisiin tarpeisiin ja pyyntöihin. Toteutimme aikaisemmin kalustokiertueellamme demokäyttömahdollisuuden, josta saamamme palaute laitteesta oli erinomaista ­– tämänkaltaiselle kalustolle oli selkeästi kysyntää.

Saimme JN26 Pro-nostimet käyttöömme kesän aikana. Tulemme toteuttamaan asiakkaille ja asiakkaiden luona erilaisia demotilaisuuksia, joiden aikana on mahdollista nähdä ja kokeilla, mitä kalustolla voidaan tehdä. Ole meihin yhteydessä, niin pääset ensimmäisten joukossa testaamaan JN26 Pro laitetta omissa kohteissasi!

Lisätietoa JN26 henkilönostimesta