Janneniska Oy

Haemme myyntiedustajaa Tampereelle

Vahvistamme nyt Pirkanmaan alueen myyntiä ja haemme myyntiedustajaa Tampereelle!

Etsimme aktiivista ja energistä henkilöä Tampereelle osaksi ammattitaitoista myyntitiimiämme.

Olet osa huipputiimiä, mutta suurimman osan ajasta työskentelet itsenäisesti. Tukenasi on hyvät myynnin apuvälineet ja loistava myyntitiimi. Tärkeimpänä ominaisuutena toivomme sinulta positiivista asennetta, ratkaisukeskeisyyttä, mutta odotamme myös kokemusta ja näyttöjä henkilökohtaisesta myyntityöstä, sekä asiakaspalvelusta. Rakennusalan ja nostoratkaisujen tuntemus on hyödyksi, muttei välttämätön. Työkielemme on suomi, mutta toivomme sinulta myös englannin osaamista.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostilla viljami.tuura(at)janneniska.com tai puhelimitse numerosta 0401878689.

Toimi pian! Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry(at)janneniska.com (aihekenttään: Myyntiedustaja Tampere). Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Me olemme Janneniska

Janneniskan päätoimialana on vuokrata B-kortillisia nostolava-autoja yrityksille sekä kuluttajille. Janneniska Oy tarjoaa kalustoa, jonka avulla nostotyöt ovat turvallisia, helppoja ja kustannustehokkaita. Ainutlaatuinen palvelukonseptimme takaa, että asiakkaat saavat meiltä pieniin ja suuriin projekteihin juuri sopivan ja turvallisen nostolavakaluston vaivattomasti ja kokonaisvaltaisesti. Janneniska Oy kuuluu Janneniska Group -konserniin, jonka yhteenlaskettu liikevaihto oli 13 M€ vuonna 2020. Lue lisää meistä: https://www.janneniska.com/yritys/

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös nämä