6 syytä helpompaan nostotyöhön Janneniskan kanssa

Miksi nostotyön toteuttaminen on helpompaa juuri Janneniskan kanssa? Miksi valitsisin Janneniskan nostopartneriksi? Muun muassa näitä mielessäsi pyöriviä kysymyksiä varten keräsimme kuuden kohdan listan, jossa kerromme, miksi toimintamme on markkinoiden joustavinta ja asiakaslähtöisintä. Lue lisää blogiartikkelista!

1. Nostotyön helppous

Yhdestä ainoasta kontaktista asiakas saa kokonaisvaltaisen paketin nostotyön toteuttamiseen asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Helppous on Janneniskan kanssa toimiessa suurin syy helpompaan nostamiseen.

2. Asiakasta varten räätälöidyt nostotyön palvelut

Kattavalla asiantuntijaverkostolla, asiakaspalvelun laadulla ja asiakkaan vaatimuksiin perehtymällä takaamme Janneniskalla laadukkaan asiakkaan nostotyön tarpeisiin vastaavan palvelun.

3. Joustavuus on valttikorttimme – Janneniska on kaikkien kaveri

Olemme markkinoiden joustavin nostopalveluiden toimija, emmekä ole sitoutuneet yhteen kalustoon, vaan käytössämme on maan kattava nostinvalikoima.

Oli joulu tai juhannus, ajankohdasta riippumatta pystymme toimittamaan tarvittavia nostokalustoja asiakkaidemme nostotyön tarpeisiin.

4. Halu kehittyä nyt ja tulevaisuudessa

Kouluttaudumme nostotyön saralla koko ajan lisää. Opimme tuntemaan erilaisia toimintatapoja. Kierrämme messuilla ja tapahtumissa ja keräämme jatkuvasti informaatiota tuotteistamme. Janneniskalla ei junnata paikallaan vaan haluamme kehittää omaa ammattitaitoamme.

5. Turvallisuus ennen kaikkea

Nostotyössä ja toiminnassamme turvallisuus tulee meille ennen kaikkea. Turvallisuus on toimintamme perusta ja tästä emme tingi.

6. Aktiivisuus asiakassuhteissa

Haluamme käydä aktiivista kanssakäymistä ja dialogia asiakkaidemme kanssa, jotta varmasti tiedämme heidän toimialojensa muuttuvat trendit. Olemme annettujen nostotyön työsuoritteiden puolesta aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme. Valmistaudumme tuleviin nostotöihin aina hyvissä ajoin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään, miten Janneniskan nostopalvelu voi huomioida juuri sinun tarpeitasi! Lataa myös ilmainen opas nostotyön turvalliseen suorittamiseen: