Janneniska JN90

8 syytä henkilönostinkumppanuuteen Janneniskan kanssa

Janneniskalta voit vuokrata henkilönostimen juuri omiin nostotyötarpeisiisi – oli se sitten rakennuksen julkisivun kunnostus tai maantien varressa tehtävä katuvalojen vaihtourakka. Sen sijaan, että vuokraisit laitteen muutamaksi päiväksi kerrallaan, kannattaa laitehankinnat lyödä lukkoon pitkällä tähtäimellä viikoiksi tai jopa vuosiksi eteenpäin.

Lue alta 8 syytä, miten pidempiaikainen kumppanuus Janneniskan kanssa auttaa sinua luomaan kilpailuetua yrityksellesi ja lisää kustannustehokkuuttasi:

8 syytä katsoa yhtä nostourakkaa pidemmälle Janneniskan nostomiespalvelun kanssa

 1. Janneniskan nostopalvelu on aina apunasi
  Janneniska on nostotöidesi oikea käsi, joka on aina sinun asiallasi kaikessa nostamiseen liittyvässä. Istumme samalla puolella pöytää kanssasi, eli emme vain myy kaluston vuokrausta, vaan autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaimmat ratkaisut kaikkiin nostotöihisi. Nostopalvelumme on kauaskantoinen ja kauas katsova: luomme yrityksellesi pitkän tähtäimen kilpailuetua tehokkaiden innovaatioidemme avulla. Viemme siis liiketoimintaasi yhdessä kehittäen eteenpäin: kun sinä onnistut, me onnistumme. Koulutettu henkilökuntamme, johon kuuluu nostoalan kovimmat ammattilaiset, on apunasi vuoden ja vuorokauden ympäri.
 2. Varmista kustannusten ennakoitavuus
  Pitkäaikainen kumppanuus säästää 100% varmuudella työmaasi kustannuksia. Pitkällä tähtäimellä suunnitellut konevuokrat ovat aina edullisempia, kuin kertaluontoiset urakat. Pidempiaikainen henkilönostimen vuokraus helpottaa budjettien laatimista, luo ennakoitavuutta kustannuksiin ja lisää läpinäkyvyyttä.
 3. Markkinoiden uusin kalusto ja luotettavat ammattilaiset
  Markkinoiden modernein ja ajantasaisin kalusto tekee Janneniskasta turvallisen ja tehokkaan nostoalan kumppanin, oli kyse sitten henkilönostoista tai raskaamman kaluston nostourakoista. Päivitämme markkinoiden uusinta ja ominaisuuksiltaan moderneinta kalustoamme säännöllisin väliajoin, mikä auttaa meitä pysymään alan innovaatioiden aallonharjalla. Kalustostamme löytyy esimerkiksi markkinoiden korkein sekä suurimmalla sivu-ulottumalla varustettu B-kortilla ajettava nostolava-auto, 4-vetoisia erikoismalleja vaativiin olosuhteisiin, sekä pieniä, ahtaisiin paikkoihin suunniteltuja henkilönostimia. Meiltä saat aina käyttötarkoitukseensa optimaalisimman henkilönostimen.
 4. Takaamme 100% toimitusvarmuuden
  Vuokrasitpa Janneniskan laitetta sitten aamupäiväksi tai vuodeksi, on henkilönostimien huolto, kunnossapito, katsastukset ja korjaukset sekä niihin liittyvät kustannukset aina meidän vastuullamme. Pitkäaikaisvuokrauksen etu on se, että käytössäsi on aina korkealaatuinen henkilönostin, joka toimii taatusti. Saat meiltä myös korvaavan laitteen käyttöösi esimerkiksi katsastuksen tai huollon ajaksi.
 5. Hyödynnä nostinresurssejasi 24/7
  Pitkäaikainen henkilönostimien vuokraus antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella projektejasi tai työmaasi töitä vapaammin. Projektin- ja aikataulunhallinta helpottuu, kun henkilönostin on käyttövalmiina juuri silloin kun sitä tarvitset, eikä sen käyttö ole rajattu muutamaan tuntiin tai päivään. Harvassa projektissa vältytään täysin ulkoisilta muutoksilta, jotka vaikuttavat ennalta sovittuun suunnitelmaan. Näin ollen henkilönostimen pitkäaikaisempi vuokraus takaa, että nostinresurssit ovat käytössäsi juuri silloin kuin niitä tarvitset, vuorokauden ympäri. 
 6. Joustava ja läpikotainen nostopalvelu
  Janneniskan konsultoiva nostopalvelu on aina asiakkaidemme apuna. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi paikkakatselmusta sekä kattavasti muita rakennusalanlisäpalveluja, mikäli sellaiset kuuluvat tarpeisiisi. Olemme tavoitettavissasi vuorokauden ja vuoden ympäri kaikissa nostamiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi neuvottelemme ja suunnittelemme kaikki nostotyöt kanssasi alusta loppuun niin, että ne tukevat tavoitteitasi, ja työsi edistyy aikataulussa.
 7. Huomisen innovaatiot ja jatkuva ongelmanratkaisu
  Janneniska on aidosti kiinnostunut alan uusimmista innovaatioista ja kehitämme aktiivisesti uusia ja kilpailukykyisempiä työtapoja asiakkaiden ja kumppaniemme kanssa. Kehitämme muun muassa yhdessä laitevalmistajan kanssa parhaillaan tunnelitöihin liittyviin asennuksiin sopivaa laiteratkaisua, jollaista ei ole ennen markkinoilla nähty. Tavoitteenamme on säilyttää johtoasemamme nostoalan pioneerina ja tienraivaajana. Kyky innovoida nostoalan uusia työkaluja ja räätälöityjä ratkaisuja hyvinkin erilaisiin töihin ja työskentelytapoihin, on ehdoton vahvuutemme. 
 8. Tuemme kestävää kehitystä ja vastuullisuutta
  Pyrimme myös kantamaan kortemme kekoon ympäristövastuullisuudessa: kaikki henkilönostimemme on varusteltu markkinoiden parhaimmalla päästöluokituksella ja niihin kuuluu kiinteänä osana kulutuksen ja CO2-päästöjen seurantajärjestelmät. Lisäksi kaluston valmistusprosessista lähtien pyrimme valmistajien kanssa varmistamaan, että hiilijalanjälkemme pysyy mahdollisimman pienenä.

Henkilönostimen vuokrauksen ja nostopalvelun edut pitkällä tähtäimellä

Kauaskantoisella nostourakoiden suunnittelulla on runsaasti liiketoiminnallisia etuja. Se muun muassa auttaa ennakoimaan kustannuksia ja helpottaa projektien hallintaa. Janneniska on myös nostoalan pioneeri ja tienraivaaja: innovoimme jatkuvasti laitevalmistajien kanssa uusia työtapoja sellaisiin nostotöihin, joista omanlaisensa henkilönostin vielä puuttuu. 

Vastuu kaikista laitteen käyttöön liittyvistä kustannuksissa katsastuksista korjauksiin pysyy Janneniskan nostopalvelun päädyssä. Saat käyttöösi henkilönostimen, joka on markkinoiden paras ja varmuudella myös tehokkain vaihtoehto juuri sinun työmaallesi ja nostotöihin.

Kun sinä onnistut, me onnistumme

Suunnittelemme kaikki nostotyöt huolellisesti kanssasi (ja laitetta käyttävän osaston kanssa) ja koulutamme henkilökunnan koneen turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön. Näin varmistut, että käytössäsi on henkilönostin ja ratkaisu, joka on mahdollisimman tuottava ja kustannustehokkain vaihtoehto yrityksellesi.

 Pidempiaikaisen nostinvuokrauksen avulla säästät budjetissasi sekä ajassa eli parannat kokonaisvaltaisesti kustannustehokkuuttasi. Lisäksi turvaat itsellesi toimitusvarmuuden, turvallisuuden ja ennakoit työmaasi tehtäviä. Pitkäntähtäimen nostinvuokraus sopii monipuolisesti kaikkiin urakkakokonaisuuksiin ja projekteihin, joissa on säännöllisesti toistuvia henkilönostoja – oli kyse sitten viikoista tai vuosista. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään, miten Janneniskan nostopalvelu voi auttaa juuri sinun yritystäsi!

Lataa myös ilmainen opas nostotyön turvalliseen suorittamiseen: